Scandinavian invasion, pt. 4 v. gæsteblogger Lars Jakobsen

Lars Jakobsen får lige ordet, da han har været den store organisator for Danmarks deltagelse på MoCCA-festivalen. Herfra skal i den anledning selvfølgelig lyde et stort tak for Lars´ store arbejde.

Lars Jakobsen:

“Mocca 2010 har været et kompliceret stykke arbejde at få organiseret, som alle andre arrangementer har alting været i sidste øjeblik. Hele arbejdet med at lavet en dansk deltagelse er kommet i stand ved et samarbejde mellem mig selv og det danske generalkonsulat. Kunststyrelsen og generalkonsulatet har finansieret det danske bord på Mocca festivalen og jeg selv har finansieret en antologi-udgivelse med de danske tegnere. Bogen hedder “Between the lines” og præsenterer fem sider af hver tegner, og udgivelsen er blevet brugt som “visitkort”  for tegnerne. Umiddelbart har bogen haft stor succes og er blevet positivt modtaget af både kunder i butikken samt forlag og folk inden for branchen, forlæggere og andre interesserede.

Jeg tror det er vigtigt at markedsføre os/tegnere i udlandet, dels fordi det danske marked er meget lille – og dels fordi der f.eks. på det amerikanske marked er flere muligheder for at få tegneserier/graphic novels finansieret – så det ret faktisk er muligt at få penge for det arbejde der nu engang ligger bag det at lave tegneserier.

Samtidig er det en stor inspiration at møde andre tegnere, og følge med i hvad der sker ude omkring i verden. Jeg fortsætter mit arbejde for at få danske tegnere til at markedsføre sig selv i udlandet, men det er vigtigt at arbejdet koordineres og samles, og markedsføres som helhed. Det har været positivt at kunne præsentere antologien der inderholder meget forskellige stilarter, jeg synes de forskellige stilarter støtter hinanden og viser forskelligheden i hvad der produceres i Danmark.”

Reklamer

0 Responses to “Scandinavian invasion, pt. 4 v. gæsteblogger Lars Jakobsen”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
Over Floden HQ

overflodenx

Fahrenheit Corner

Reklamer

%d bloggers like this: