Komiks.dk – TT her!

dejean

Alt er stress som sædvanligt, men lige et par hurtige post-Komiks.dk-betragtninger: Først og fremmest var det en fantastisk festival, ikke mindst på grund af de fantastiske rammer i Øksnehallen samt de fantastiske udenlandske gæster. Jeg ved ikke om folk også var flinke til at rose arrangørerne og alle de frivillige, det gjorde I bare hamrende godt!

tt

Jeg gik desværre glip af Contemporary Comics på Københavns Universitet, men senere fredag aften var jeg med da den store prisuddelingsfest blev fyret af. Kom hjem fik en pris (den blå robot ovenfor), og det var jo bare herligt! Fedt var det også at hænge ud med alle de kolleger og venner man ikke ser til daglig…

Holy_Trinity

Festivalens højdepunkt var for mig nok panelet med Clowes/Ware/Burns modereret af Wivel og Gravett. Ærgerligt, at det ikke til fulde nåede at gå op for de danske medier, hvor stort det var at have de tre i huset på en gang. Fedt for os andre, dog…

smagsdommerne

Det var også en fornøjelse at lede ‘Smagsdommerne’-spoof’en, hvor Gunnar Wille, Morten Hesseldahl og Jokum Rohdvar sat til at granske Garfield uden Garfield, Dimensionsdetektiven samt Wilson af Dan Clowes. Ligeså hyggeligt, men noget mere hektisk (jf. antallet af deltagere) var forlagspanelet, hvor Paw Mathiasen (Fahrenheit), Julie Paludan-Müller (Rosinante), Martin Blemsted Hansen (Egmont), Johnnie McCoy (Carlsen), Carsten Søndergaard (Cobolt), Steffen P. Maarup (Aben Maler), Christine Meyer (G. Floy Studio) og Christopher Ouzman (Faraos cigarer).

Det værste er og bliver alt det man går glip af…

Alle fotos snuppet fra Frederik Emil Høyer-Christensens Facebook-album, tjek de over 150 fotos her (fredag) og her (lør-søndag).

/tt–

Reklamer

0 Responses to “Komiks.dk – TT her!”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
Over Floden HQ

overflodenx

Fahrenheit Corner

Reklamer

%d bloggers like this: