Nordicomics workshop

På Komiks.dk festivallen i forrige weekend kunne man se udstillingen Nordicomics, som viste tegneserier fra Sverige, Norge, Finland og Danmark. Udstillingen har tidligere været vist i Helsinki, Oslo og Stockholm og vil i september være at se i Skt. Petersborg på Boomfest festivallen.

I forbindelse med udstillingen blev der afholdt en workshop, hvor ambitionen var at lave en bog på en uge. Sverige var repræsenteret af Kolbeinn Karlsson, Finland af Mari Ahokoivu, Terhi Ekebom, Christer Nuutinen og Tuuka Teponoja, og Danmark af Signe Parkins, Rikke Bakman, Rikke Villadsen, Christian Skovgaard og Overflodens egne udsendinge Søren Mosdal og mig.

Jeg ved endnu ikke hvornår bogen udkommer eller hvor man vil kunne købe den, men herover kan man indtil videre se mit eget bidrag.

Nå ja, bogens tema er København og Christian Skovgaard havde medbragt en tekst skrevet af en engelsk kvinde, som besøger København kort efter branden i 1795.

Hun taler om kongens uduelighed og om hvordan han er kontrolleret af andre og om hvor pinagtigt det er at danskerne tror deres land er det bedste i verden og hævder at være verdens lykkeligste folk, når det er tydeligt for udefrakommende at se hvilke store politiske og etiske problemer landet har.

Jep, det skrev hun i slutningen af 1700-tallet.

-Simon Bukhave

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
Over Floden HQ

overflodenx

Fahrenheit Corner

Reklamer

%d bloggers like this: